Kiidio

Kiidio

❤️❤️❤️

Kiidio er en app med musik og lydbøger for børn i et univers, hvor det børnene, der bestemmer!

I dag var børn og deres forældre til fest hos Gorm´s i Fields for at fejre release den fine app.

Kiidio samler lydbøger og børnemusik i et intuitivt og børnevenligt univers, hvor selv de mindste på egen hånd kan finde deres yndlingsnummer – og ja, “Let it go” er der, så er I advaret 🙂

Men når det er sagt, er det er jeg personligt meget glad for det velbalancerede katalog, som indeholder både  musik og lydbøger.

 

Kiidio app

 

 

Kiidio  – klassikere og seje nyheder

Kiidio præsenterer nemlig både gamle klassisikere, og det der hitter lige nu. Der er gamle indspilninger af børnesange med Otto Brandenburg og Maria Stenz sammen med nye tolkninger af ex. Sys Bjerre og Ulige numre. Der er Frost, Cirkus Summarum og MGP. Og heldigvis også alle forældes joker ved sengetid: Søs Fenger med vuggeviser.

Fortællingerne i lydbøgerne spænder fra klassiske folkeeventyr til Ivanhoe, Paddington, Barbapapa og Emil fra Lønneberg.

Kiidio er et samarbejde mellem Universal Music og Spotify, henvender sig til børn fra 3-8 år – og er fit tilgængelig, hvis du har Spotify Premium – som lige nu giver 3 måneders gratis medlemsskab!

 

 

 

Hent Kiidio i Appstore eller  Google Play

 

 

Eventet blev afholdt på Gorms Pizza i Fields, som laver virkelig tynde, sprøde pizzaer, lækker limonade og leverer hyggelig stemning – og så er der god plads, noget man sætter stor pris på, når man har små mennesker med på tur.

 

 

Kiidio

 

Gorm´s Pizza

 

Gorm´s Pizza

 

Gorm´s Pizza