Skolestart apps

Letterschool app

 

Nogle gange er det det enkle, der virker. Denne app  kombinerer skrivning med søde og sjove animationer, som ungerne synes er seje.

Undervejs lærer de at skrive bogstaver i rigtig rækkefølge og retning.  Appen er engelsk, så den indeholder ikke æ, ø og å – men kombineret med en dansk app, som ekesempelvis Knæk læsekoden, fungerer den fint.

 

iTunes eller Google Play

 

 

 

 

Bogstaver for de mindste

 

Lær store og små bogstaver at kende, lyt til lydene og find begyndelsesbogstaver til korte ord. ”Bogstavspillet” tager de yngste brugere i hånden med enkel brugerflade, søde tegninger og munter musik. I Bogstavspillet kan du høre bogstavlydene så mange gange, som du har brug for.

 

 Bogstavspillet app

 

App Store eller på Google Play

 

 

 

Stav med en Dino Martin

 

Genkend bogstavernes lyde og få hjælp til at skrive simple ord.. Appen fungerer meget som et almindeligt, underholdende spil, og selvom der hjælpes lidt undervejs, tales der aldrig ned til børnene. Undervejs vinder Dinoen Martin ting og møbler til sit lille hjem

 

App Store

 

 

 

 

 

 

Kreative bogstaver

 abcirkus1

 

ABCirkus opfordrer børn til at lege visuelt og skabe personlige bogstaver i forskellige eventyrlige, animerede universer. Det kan være robot-tema, et eventyrlandskab, en øde ø, et cirkus eller en fin skovbund. Stilen i ABCirkus er smuk, skæv og nostalgisk.

 

iTunes

 

 

 

 

App Store

 

 

Bogstavernes magi

 Skægmedord

Vi kommer ikke udenom skønne Hr. Skæg. Med ham er alfabetet ikke bare en kedelig remse, men magiske byggesten, der skaber ord. Sammen med børn introducerer han bogstavernes mange former, navne og lyde.

Hr. Skæg gør det sjovt og sejt at lære at stave. Hvis bogstaver byttes om, kan det lede til sjove misforståelser, og der er plads til masser af spas og skøre indfald i ”Hr. Skæg”, som på kort tid er blevet en moderne DR-klassiker.

Se Skæg med bogstaver eller Skæg med ord på Ramasjang.