Katrines skattejagter

Skattejagt for børn

Katrines skattejagter. Skattejagter for børn, og voksne, er altid et hit.  Og skal der laves skattejagt til festen, fødselsdagen eller jobbet, er der gode tricks at hente i bogen “Katrines skattejagter”.

 

Katrines skattejagter

Sidste efterårsferie deltog Clara, August og jeg i en skattejagt arrangeret af Parkmuseerne. Skattejagten handlede om samleren Ole Worm og var lavet af Katrine Skovgaard. Det var en rigtig fin oplevelse, og vi skaffede straks hendes bog “Katrines skattejagter”.

Hver fredag laver vi nemlig en miniskattejagt efter fredagsslikket, men trængte til nye idéer – og her er bogen “Katrines skattejagter” guld!

I kan følge Katrine på Facebook, Instagram  eller på hendes blog, hvor hun deler rundhåndet ud af gode tips og sælger færdige temaskattejagter om ex. nordiske guder, safari, prinsesser, mysterier eller til traditionelle højtider: jul, påske, fastelavn eller halloween

Desuden arrangerer hun skæddersyede skattejagter til ex. firmaarrangementer, polterabend, skoler etc.

 

 

Skattejagt for børn

Skattejagt for børn Skattejagt for børn

Skattejagt for børn

 

Skattejagt på ferien

Nogle gange kan rammerne  sætte scenen for en skattejagt. For nogle år siden var vi på stor familieferie i Frankrig, og huset vi boede i indbød i den grad til eventyr. Det var gammelt, kæmpestort med en masse små rum, trapper, hemmelige rum og en stor have med frugttræer, brønde og eget kapel!

Derfor besluttede min kæreste og jeg at lave en skattejagt for de børn, som var med på turen.

Men det endte med at være sjovt og hyggeligt for både børn og voksne. For det at planlægge og arrangere en skattejagt, er god sport for os voksne – og en muskel der skal trænes.

 

Skattejagt for børn

Skattejagt for børn