Vores smukke planet

Vores smukke planet

Vores Smukke planet er en uhøjtidelig og umådelig smuk film om Mælkevejen, den internationale rumstation og vores smukke planet, Jorden, set udefra.

IMAX-filmen Vores Smukke Planet viser bjergtagende smukke billeder af jorden filmet fra Den internationale rumstation og viser daglige gøremål og sjove gags, som det foregår på stationen. Det særlige ved at se den i IMAX er, at det giver et uhyre realistisk billede af det at befinde sig i vægtløs tilstand og bevæge sig i rummet. Så meget at man næsten føler det i kroppen.

Desuden leverer filmen et forståeligt billede af størrelsesforholdene i rummet og ex. hvor relativt stor/lille Mælkevejen er og de tanker astronauter gør sig, når de dagligt ser ned på en smuk, grænseløs verden.

Filmen er produceret i samarbejde med National Aeronautics og NASA. Optagelserne er bl.a. indfanget af astronauterne om bord på Den Internationale Rumstation ISS. ISS er udstyret med et forskningslaboratorium, træningscenter og observatorium, alt sammen bygget i kredsløb af 16 lande og forsynet med energi fra solen.

 

Generel info om filmen

Forestillingen varer ca. 55 minutter.

Jeg anbefaler Vores smukke planet for børn, der som minimum er begyndt i skole. For de mindste anbefaler jeg i stedet Fly me to the Moon.

Filmen er med dansk tale. Ønsker man at høre den engelske indtaling af filmen, er det muligt at købe hovedtelefoner i billetsalget til kr. 20,-

 

 

KØB BILLET

eller

Årskort til Planetariet

 

 

 

 

 Læs Pixel Pixes guide til de bedste spillefilm om rumfart

 

 

Aktiviteter for børn på Planetariet

I weekender arrangeres gratis guideture og astroshows med seje, søde og sjove værter.

Der kan hentes gratis undervisningsmateriale, også for de mindste

Onlineviden om de store astronomer

Foredrag på Planetariet  for 0. – 4. klasse5. – 7. klasse eller 8. klasse – 1. G

 

 

 

Læs Pixel Pixies indlæg om  kvindelige astronauter