The Magnificent seven

the magnificent seven anmeldelse

“The Magnificent Seven” er en smuk og velmenende kærlighedserklæring til genren, den originale film og Sergio Leone, men ender desværre som en ufrivillig komisk parodi og fungerer bedst i actionscenerne.

Den amerikanske borgerkrig er afsluttet og lovløsheden hersker stadig på prærien. Guldgraverne arbejder hårdt forat skabe et liv, men den lille by, Rose Creek, kuppes af af den korrupte erhvervsmand, Bartholomew Bogue. Emma Collom, som mistede sin mand ved overtagelsen, søger hjælp hos dusørjægeren, Sam Chisolm, som, selvom situationen er chanceløs, samler syv mænd til kamp mod Bogues kollosale hær.

 

The Magnificent Seven 2016 anmeldelse

 

 

The Magnificent Seven 2016 – anmeldelse

The Magnificent Seven (2016) er en western instrureret af Antoine Fuqua og skrevet af Nic Pizzolatto og Richard Wenk. Filmen er et remake af  The Magnificent Seven fra 1960, som igen var en genfortælling af Akira Kurosawas  De syv samuraier“De syv Samuraier”

 

 

The Magnificent Seven 2016 anmeldelse

 

Den ældre, men stadig ultra cool Denzel Washington bærer en god den af filmen sammen med Haley Bennet i rollen Emma Collem og Peter Saargaard som nederdrægtige Bartholomew Bogue. Men hverken gode hovedkarakterer, cool action eller lækker kameraføring kan redde ujævnt skuespil blandt birollerne og sløv klipning, særligt i første halvdel af filmen. Filmen insisterer på at være humoristisk, men det leveres oftest kluntet, falder til jorden og i mit perspektiv er Chris Pratt (Faraday) direkte fejlcastet. Sorry!

Stilmæssigt kopierer den de store mestre ned til mindste detalje og billederne er unægteligt smukke, men det ville det have været mere elegant med en mere subtil intertekstuel hilsen.

 

The Magnificent Seven som remake forpligter, og personligt havde jeg virkelig glædet mig til filmen. Desværre levede den ikke op til forventningerne, men kan den få en ny generation til at gå på opdagelse i de gamle – og nyere – gode westerns, der er lavet, så har den alligevel tjent et ædelt formål 🙂

 

❤️❤️❤️❤️

 

 

KØB BILLET

 

STREAM VERDENS BEDSTE WESTERNS

 

 

 

 

 

 

STREAM ANTOINE FUQUA-FILM