Beat Bugs: fin serie Netflix

Beat Bugs

 
Beat Bugs er Netflix nye, originale serie for børn, inspireret af Beatles’ musik.  Serien har premiere torsdag d. 4. august 2016.

Beat Bugs er en animeret serie inspireret af sange fra The Beatles, fortolket af internationale kunstnere som Eddie Vedder, P!Nk, James Bay, Sia, The Shins, Of Monsters and Men, Chris Cornell, Regina Spektor, James Corden og Birdy. Beat Bugs dykker ned i numre fra Lennon/McCartneys ’Northern Songs’-katalog for at fortælle opløftende og livsbekræftende historier.

 

SE BEAT BUGS PÅ NETFLIX 

 

 

HØR SOUNDTRACK

 

Figurererne er skabt af Josh Wakely, som også instruerer, skriver og producerer serien.  Desuden er førende kunstnere, grafikere og forfattere fra hele verden gået sammen om at skabe denne ekstraordinære serie.

Beat Bugs er charmerende, sjove, eventyrlystne og roder sig ofte ud i ballade og spilopper. Hver af de fem insektvenner (Jay, Kumi, Crick, Buzz og Walter) har en helt karakteristisk personlighed, og  minder mest af alt om fem charmerende og elskværdige børn. De er bedste venner, der sammen udforsker verden i en tilgroet baghave i en forstad, som for dem udgør hele universet.

 

 

 

Beat Bugs på Netflix

Serien indeholder nogle af de mest kendte Beatles-sange, som bliver flettet ind i fortællingen afsnit for afsnit. Eddie Vedder, P!nk, James Bay, Sia, The Shins, Of Monters and Men, Chris Cornell, Regina Spektor, James Corden og Birdy giver hver deres fortolkning af ikoniske Beatles-sange i serien. I løbet af de kommende måneder forventes det, at man vil annoncere flere kunstnere, der tilknyttes projektet. Blandt de sange, som bliver fortolket, er Help!, All You Need Is Love, Come Together, Penny Lane, Yellow Submarine, Lucy In the Sky with Diamonds, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band og Magical Mystery Tour.

”Jeg er personligt meget taknemmelig for at være en del af Josh’s vision,” siger Eddie Vedder. “En fantastisk serie for børn, der kombinerer smukke animationer med gode historier og selvfølgelig nogle af de bedste sange, der nogensinde skrevet.”

“Det er sjældent, at man bliver præsenteret for en virkelig unik børneserie, der passer så perfekt til Netflix,” siger Andy Yeatman, Director of Original Kids’ Content på Netflix. “Josh og hans team har ikke kun udviklet en overbevisende børneserie fyldt med lektioner om livet. De har også skabt en serie, der vil binde generationer tættere sammen, og som vil få forældre og bedsteforældre til nyde nogle gyldne øjeblikke sammen med børnene.”

“At give Beat Bugs liv på Netflix og at få sådan en platform til at genskabe den universelt anerkendte musik for familier i hele verden er en spændende og givende oplevelse. Vores partnere har været fantastiske til at gøre konceptet til virkelighed, og det er et godt eksempel på den innovative og friske historiefortælling, som kendetegner Grace,” udtaler Josh Wakely.

 

 

Og øhhh… var det ikke lige Paul McCartney?