Kubo – den modige samurai

Kubo den modige samurai

“Kubo – den modige samurai” er en ualmindelig smuk og anderledens film, som formår at forene det kunstneriske med en fortælling, som børnepublikummet faktisk kan lide.

 

Også selvom handlingen er en smule usammenhængede og svær at overskue, så indeholder den figurer og karakterer, som børn vil elske og holde af.

 

Kubo – den modige samurai

“Hvis I skal blinke, så gør det nu! Læg godt mærke til alt, hvad I ser og hører – uanset hvor usædvanligt det måtte virke… Kubo er en ung dreng, som bor i en hule sammen med sin mor. Hver dag tager han ind til byen for at fortælle moderens eventyr om de gamle samuraier, som han illustrer ved hjælp af origamifigurer, der danser og udspiller handlingen, mens han akkompagnerer på sin trestrengede guitar.

En aften ignorer Kubo sin mors formaninger og bliver ude hele natten. Undervejs opdager han, at de mange historier er sande. Hans ondsindede tanter får tag i ham, og pludselig hans ser verden helt anderledes ud.  De er dækket af kabikimasker, har langt heksehår og onde stemmer. Kudos mor, som selv viser sig at være troldkvinde, ofrer sig for ham, sender ham på en farefuld færd sammen med en irriterende abe og en transformeret bille med hukommelsestab.

Kubo må begive sig ud på en  for at finde sin afdøde fars gamle rustning.

’Kubo – Den modige samurai’ markerer debuten for Travis Knight, der er direktør for produktionsselskabet Laika. Selskabet bl.a. har tidligere stået bag Æsketroldenen og Coraline.

 

❤️❤️❤️❤️❤️

 

KØB BILLET