Stream Pingvinerne fra Madagascar

Pingvinerne fra Madagascar stream

 ❤️❤️❤️❤️

Stream: ”Pingvinerne fra Madagascar” er veloplagt, vittig – og leverer solid og selvironisk underholdning for både børn og deres forældre.

Tre hårdkogte agentpingviner påtog sig i sin tid, i et svagt øjeblik, ansvaret for en lille, nuttet, pingvinunge, og lille Rekrut blev en del af det velkendte team: Skipper, Kowalski og Rico.

Senere arbejder holdet i et Cirkus, men stikker af og vælger at fejre Rekruts fødselsdag ved at bryde ind i Fort Knox, primært for at få fat i pingviners ulovlige yndlingssnack, osteguffere. Men inde i snackautomaten gemmer sig en blæksprutte, som bortfører dem til et hemmeligt laboratorium i Venedig, hvor han, som videnskabsmanden, Octavius Brine, producerer et serum, som kan få nuttede pingviner til at mutere. For hvad pingvinerne ikke ved er, at de kender blæksprutten, Dave, fra Central Park Zoo, hvor han var glad og tilfreds– lige til de søde pingviner kom og tog al opmærksomhed. Og den slags skaber monstre.

 

Bond eller Bourne for børn

Gruppen formår at stikke af og flygter i en hæsblæsende jagt rundt på Venedigs kanaler. Til al held reddes de op i et high-tech luftfartøj af det tophemmelige eliteteam, Nordenvinden, som har Octavious Brine i kikkerten. Pingvinerne og Nordenvinden deler interesser, men det professionelle hold advarer skarpt mod at amatører begiver sig ud i så farlige opgaver: det skal overlades til eksperterne.

Men pingvinerne har svært ved at blande sig udenom, og ender på vilde eventyr verden rundt.

”Pingvinerne fra Madagascar” er flot lavet og udnytter 3D-mulighederne godt, men dens største charme er de originale og skæve idéer, i opdateret actionversion. Filmen kan bedst beskrives som Bond eller Bourne for børn med træk fra ex. Mars Attacks og flere andre filmreferencer, som voksne kan hygge sig med undervejs.

I det hele taget er det en film, som også er god underholdning for ellers hårdt prøvede forældre. Det sker ikke tit anmeldere lader sig rive med til en pressevisning – men denne gang sad granvoksne filmpros og brød ud i spontan latter.

Fire høje luffer til ”Pingvinerne fra Madagascar”.

Kan ses både i 3D, 2D samt med dansk og engelsk tale (engelske stemmer  bl.a. Benedict Cumberbatch og John Malkovich)

 

HER eller HER