Stream Trolls

Trolls anmeldelse

“Trolls” er farverig, energisk og fuld af glæde. Men konfetti, pangfarver og desperat discostemning gør det ikke alene.

På den positive side er filmen en rigtig biograffilm for de yngste, med farverige, nuttede trolde, ikke for uhyggelige skurke og musik til dansefødderne. Det i sig selv giver point hos forældrene. Men desværre kan det voksne publikum se frem til en lang tur i biografen med en jævn historie, anstrengende karakterer og en lidt for hysterisk bejlen til dansebenet.

 

 

Justin Timberlake har produceret det originale soundtrack, som indholder fem originale sange samt flere klassiske hits bl.a. danske Junior Seniors “Move your feet” fra 2002, ældre diskohits og firsernummeret “True Colors” af Cindy Lauper, som skaber filmens showstopper og absolut fineste øjeblik.

 

SE FILMEN HER,  HER ELLER HER

 

 

 

Stemmerne på originalversionen er stjernespækket og tæller bl.a. Justin Timberlake, Anna Kendrick, Gwen Stefani, James Corden og Zooey Deschanel. Så traileren lover godt, soundtracket er lækkert, figurerne nuttede og castet imponerende. Alligevel sidder man tilbage med en flad og utilfredsstillet følelse. Måske fordi det hele minder om noget man har set før?

 

 

 

Trolls – anmeldelse

Trolls er produceret af Dreamworks og kan ses som en blanding af Shrek, Happy Feet, Askepot og en knivspids Jane Austen. Stilmæssigt læner filmen sig om ad eksempelvis Pixars “Inderste inde” med pangfarver og søde, runde karakterer samt underskovsuniverset fra ex. Smølferne, Tree Fu Tom og Beat Bugs. Selv den lade, småsure figur, Kvist, virker stålet fra Pixar.

 

 

Som voksen bliver man temmelig træt, trænger til kulsort kaffe og ved godt, det hele peger mod en tur i legetøjsbutikken og masser af trolls-merchandise.

På den anden side er der ingen tvivl om at mindre børn vil elske universet og have en fest, men forvent ikke mere end det: En troldefest med disco, glitter – og tomme kalorier.

❤️❤️❤️