Streaming af børnefilm – gratis

Streaming børnefilm gratis

Streaming af børnefilm helt gratis? Ja, oven i købet nogle af de aller bedste: mange af dem udvalgt af seje folk fra Rabalderbio, og et par af filmene oscar-nominerede.

 

Streaming af de bedste børnefilm – ganske gratis

 

 

Drengen og verden

Streaming børnefilm gratis

Cuca ser sin far drage af sted mod ukendte mål. Savnet og vinden bærer drengen ud på en sær ekspedition, hvor han oplever futuristisk byliv, arbejdere og arbejdsgivere og i sidste ende ødelæggende, tordnende kanoner. Før han genforenes med far og falder i søvn i mors trygge skød.

 

SE DRENGEN OG VERDEN  HER

 

 

 

 

Sangen fra havet

Streaming børnefilm gratis

Bens mor forsvandt, da hans lillesøster blev født. Nu er Saoirse seks år og kan stadig ikke tale. Og hvad værre er: Hun er i færd med at forsvinde ganske som sin mor. Ben må på en farefuld færd for at redde sin søster, der drages af sæler og havet.

 

Sangen fra havet

 

 

 

 

 

 

Brendan og hemmlighedernes bog

Streaming børnefilm gratis

Brendan har aldrig været uden for bymuren. Hver dag hjælper han sin onkel med at bygge muren stærkere, så den kan holde vikingerne og skovens onde kræfter ude. En dag forstyrres de af troldmanden Aidan, der ankommer til byen med en kat og Hemmelighedernes Bog – en gammel bog fuld af visdom og magi. Men bogen er ikke skrevet færdig, og Brenda må overvinde sin største frygt og begive sig ud i skoven for at få fat på krystallen, der skal bruges til at færdiggøre bogen.

 

Brendan og hemmelighedernes bog

 

 

 

 

 

 

Fjerkongens rige

Streaming børnefilm gratis

Den lille kanin Johan mister sin mor til Fjerkongen og lever på havet med sin far for at undgå samme skæbne. Men Johan savner sin mor, og da faderen en dag er i land, sætter Johan egenhændigt kurs mod Fjerkongens rige for at finde sin mor.

 

Fjerkongens rige

 

 

 

 

 

Den kæmpestore bjørn

Streaming børnefilm gratisJonathan og hans søster Sofie er på ferie hos deres bedstefar i Nordsverige. Jonathan forsøger alt, hvad han kan for at slippe af med Sofie, men da det endelig lykkes ham, er det på en måde Jonathan ville aldrig have forestillet sig. Sofie bliver kidnappet af en stor bjørn, og nu skal han finde hende i skoven og få hende hjem igen.

 

Den kæmpestore bjørn

 

 

 

 

 

 

Pinocchio

Streaming børnefilm gratis

Den gamle tømrer Gepetto er mutters alene i verden. Derfor er hans glæde stor, da han skærer en trædukke, som taler og kan bevæge sig. Dukken kaldes Pinocchio, og far og “søn” elsker hinanden. Men Pinocchio er noget af en vildbasse og må gennem mange forhindringer, før han kan blive en rigtig dreng af kød og blod.

 

Pinocchio

 

 

 

 

 

 

Drengen med det tikkende hjerte

Streaming børnefilm gratis

Jack fødes på den koldeste dag nogensinde, så hans hjerte er en isklump, som jordmoderen må udskifte med et kukur. Mekanikken virker fint, hvis han bare undgår at blive forelsket. Alligevel forelsker Jack sig i den smukke Acacia, så hvor længe kan tandhjulene i hans hjerte vedblive at dreje rundt?

 

Drengen med det tikkende hjerte

 

 

 

 

 

Ernest og Celestine

Streaming børnefilm gratis

Den lille musepige Célestine vil gerne være kunstner, men skal være tandlæge! Og bamsebjørnen Ernest med musikerdrømme er blevet lidt af en bums! Muse- og bjørneverdenen er skarpt adskilte, men alligevel finder Célestine og Ernest sammen, og et varmt

 

Ernest og Celestine

 

 

 

 

 

En kat i Paris

Streaming børnefilm gratis

Pariserkatten Dino bor hos den lille pige Zoé, men om natten er den med klatretyven Niko ude at stjæle smykker. Da Zoé bliver kidnappet af en gangsterboss, må Dino og Niko redde hende. Uheldigvis er Zoés mor politibetjent, der vil anholde klatretyven, og så går den vilde jagt hen over tagryggene i Paris.

Et kat i Paris

 

 

 

 

 

 

 

Trillingerne fra Belle Ville

Streaming børnefilm gratis

Champion er en lidt småfed knægt med interesse for absolut ingenting. Hans liv forandres dog, da han af sin bedstemor får en cykel og bliver klar til at deltage i Tour de France. Han bortføres af den franske mafia og så må den bedagede syngegruppe “Trillingerne fra Belleville” og bedstemor tage affære.

 

Trillingerne fra Belle Ville

 

 

 

 

Hayao Miyazaki

 

Tre film af Hayao Miyazaki