Disneyland Paris – 25 år

Disneyland Paris 25 år

Disneyland Paris fejrer 25 års jubilæum, og det går ikke stille for sig. Selvfølgelig med masser af eventyrlige disneyklassikere og prinsesser – men også meget mere Star Wars.

Personligt har jeg aldrig været i Disneyland Paris og må indrømme, at det ikke er det første, der falder mig ind. Alligevel ved jeg, at det ville være en stor oplevelse for mine unger, og jeg tror egentlig også mit indre legebarn må give sig hen og gå all-inn på præmissen.

For det er jo ikke kun Mickey, parader og disneyprinsesser. Der er meget mere: Alice i eventyrland, Peter Pan, Space Mountain, Indiana Jones, Toy Story, Pirats of the Caribbean, Pinocchio, Ratatouille, Cars,  Star Wars og Walt Disney Studios Park.

 

 

I 2017  fejrer parken 25 års jubilæum, og det vil være en fin anledning til at opleve Disneyland Paris sammen med mine børn. Jubilæet fejres blandt andet ved at præsentere en række flotte attraktioner og særevents hen over foråret 2017.

 

Disney Illuminations

Disneyland Paris 25 år

På Torneroses slot står Mickey klar til at tage imod og fører gæsterne på en rejse gennem Disney Illuminations med fyrværkeri, lysprojektioner og special effects, som bringer klassikerne   til live, blandt andet Star Wars, Frost og Pirates of the Caribbean.

 

 

Til eventyrbal med Disney-prinsesserne

Disneyland Paris 25 år

På Royal Castle Stage er der fest på slottet, hvor Disney-prinsesserne Belle, Askepot, Aurora og Snehvide holder et majestætisk bal, The Starlit Princess Waltz.

Og skulle det blive lidt for meget for drenge og drengepiger i familien, så er der selvfølgelig også spændende Star Wars-nyheder…

 

 

Flere Star Wars-attraktioner

Disneyland Paris 25 år

Star Wars-oplevelsen opgraderes med 3D-attraktionen, Star Tours: The Adventures Continue, som åbnes i Discoveryland. Med mere end 70 forskellige kombinationer af missioner bliver man sendt på rejse til bl.a. de eksotiske verdener Jakku, Hoth, Tatooine og Dødsstjernen.

Eller man kan blive skudt af sted til Star Wars Hyperspace Mountain, hvor der udspiller sig en episk overtagelse af en klassisk rum-forlystelse, melde sig til Rebellernes Alliance og skyde vej igennem en sværm af imperiets TIE fighters, inden  kampen mod en faretruende Star Destroyer.

 

 

Jul, nytår eller halloween i Disneyland Paris?

Disneyland Paris 25 år

Man har også mulighed for at fejre jul, nytår eller halloween i Disneyland Paris med sjove, smukke og særdeles gennemførte events for hele familien.

Læs mere om attraktioner, events og ophold.