Viaplay for børn

Viaplay børn

Viaplay har lækkerier til børnene. Vi har lavet en liste over vores favoritter i øjeblikket.

Viaplay byder på smalle, smukke, kunstneriske film – og de største børnefilm fra Disney/Pixar.

 

 

Viaplay – bedste film for børn

 

Tomorrowland: A World Beyond

Viaplay børn

Bundet af en fælles skæbne, tager det tidligere drengegeni Frank, udslidt af skuffelser, og Casey, en kvik, optimistisk teenager sprængfyldt med videnskabelig nysgerrighed, ud på en farefyldt mission for at afsløre et gådefuldt steds hemmeligheder. Stedet findes et ukendt sted i tid og rum og er kun kendt som “Tomorrowland”.

 

Læs anmeldelse af Tomorrowland: A World Beyond

TOMORROWLAND: A WORLD BEYOND

 

 

 

 

Æsketroldene

Viaplay børn

En ung, forældreløs dreng, kaldet Eggs, der blev opfostret af skraldesamlere, kaldet Boxtrolls, i en underjordisk hule tager ud på en mission, for at redde sine venner fra en ond skadedyrsbekæmper.

 

ÆSKETROLDENE

 

 

 

 

Askepot

Viaplay børn

Ellas far gifter sig igen efter hendes mors død, men da hendes far pludselig går bort, bliver hun kastebold for en ond og misundelig ny families luner. Da møder hun en flot og charmerende fremmed i skoven, men ved imidlertid ikke, at han i virkeligheden er en prins.

 

EVENTYRET OM ASKEPOT

 

 

 

 

 

 

Big Hero 6

Viaplay børn

Det robottekniske vidunderbarn, Hiro Hamada, havner midt i et komplot, der truer med at tilintetgøre den pulserende og højteknologiske metropol San Fransokyo. Sammen med sin følgesvend – en robot, ved navn Baymax – drager Hiro og et modvilligt hold af helte-debutanter ud på en mission for at frelse deres by.

 

Læs Pixel Pixies anmeldelse af Big Hero 6

SE BIG HERO 6

 

 

 

 

Op

Viaplay børn

 

Drengen Carl er i biografen; han ser en film om eventyreren Charles F. Muntz, der har fundet et skelet af ’Uhyret fra Paradisvandfaldet’ i Venezuela. Men han anklages for fup, udvises af Globetrotterforeningen og sværger at fange dyret levende. Samme dag møder Carl den jævnaldrende pige Ellie, der er ligeså grebet af eventyrdrømme som han selv. Ellie har en Eventyrbog med kort over Sydamerika, som hun drømmer om at rejse til – for at bo ved Paradisvandfaldet.

Som voksne bliver Carl og Ellie gift. De arbejder i zoologisk have, hvor Carl sælger balloner. De sparer sammen til at rejse til Paradisvandfaldet, men får aldrig samlet penge nok. De bliver gamle, og Ellie dør.

En entreprenør vil købe Carls grund for at bygge der. Men Carl nægter at sælge. I hidsighed slår han en bygningsarbejder ned, og retten beslutter, at han skal på plejehjem. Han binder en masse balloner fast i sit hus og flyver mod Sydamerika. Men vildmarksspejderen Robert er med som blind passager. De kommer ind i et voldsomt uvejr, og da Carl prøver at lande, er de i et fremmed, øde land. Da tågen letter, får de øje på Paradisvandfaldet.

De trækker af sted med hus og balloner, og på deres vej møder de fuglen Kenneth og hunden Doggie, som Robert bliver venner med. Robert får Carl til at sværge på ikke at efterlade Kenneth.

Robert og Carl bliver taget til fange af bidske, talende hunde og ført hen til en mand, der viser sig at være Charles Muntz, som inviterer dem til middag. Men da Robert kommer til at fortælle om Kenneth, tager Muntz dem til fange. Muntz vil have fat i Kenneth og bevise for Globetrotterforeningen, at han ikke er en bedrager. Robert, Carl, Doggie og Kenneth flygter, men Kenneth bliver bidt i benet. Robert og Carl prøver at hjælpe den hjem til dens unger.

Muntz dukker op i sit luftskib og sætter ild til Carls hus. Carl lader Kenneth i stikken for at slukke ilden – og Muntz flyver væk med Kenneth. Carl slæber huset over til Paradisvandfaldet. Robert flyver op til Muntz’ luftskib for at redde Kenneth – og Carl følger efter for at redde Robert. Efter en længere kamp i og udenpå luftskibet ender det med, at Muntz falder ned.

Slutteligt kommer Kenneth hjem til sine unger og Carl, Robert og alle hundene flyver hjem i luftskibet. Robert bliver seniorvildmarksspejder, og de spiser is sammen ved kantstenen.

Filmen kan ses med både dansk og engelsk tale.

Er du underviser, har du love at streame den fra Filmcentralen – med undervisningsmateriale (kræver UNI-login)

Op

 

 

 

 

 

 

 

Alice i eventyrland

Viaplay børn

Alice vender tilbage til den finurlige verden, hun første gang oplevede som en ung pige og bliver genforenet med sine barndomsvenner: Den hvide kanin, Di og Dum, Syvsoveren, kålormen, filurkatten og selvfølgelig Den Gale Hattemager.

 

ALICE I EVENTYRLAND

 

 

 

 

 

Drengen med det tikkende hjerte

Viaplay børn

Edinburgh i slutningen af det 19. århundrede. Lille Jack bliver født på en dag, der er så kold, at hans hjerte fryser til is. Jordmoderen Madeleine redder hans liv ved at erstatte hans dårlige hjerte med et kukur.

DRENGEN MED DET TIKKENDE HJERTE

 

 

 

 

 

 

Pigen og ræven

Viaplay børn

En efterårsdag i bjergene ser en tiårig pige en ræv på vej hjem fra skole og bliver øjeblikkeligt tryllebundet. Det samme bliver tilskueren, for her er ikke kun tale om naturscenerier af en anden verden, men også et smukt og unikt eventyr, der på overbevisende facon illustrerer, hvordan venskabsbåndene knyttes mellem venligtsindede væsner.

 

PIGEN OG RÆVEN

 

 

 

 

 

Arthur og Minimoyserne

Viaplay børn

Arthur er fuld af begejstring: I dag vil han officielt blive gjort til en del af Minimoysernes verden ? en nomadisk stamme, som har slået sig ned i hans bedsteforældres have, og i deres landsby er der blevet forberedt en festlig middag til ære for ham. Men denne dag er også dagen, hvor Arthurs far har besluttet at afbryde Arthurs ophold i bedsteforældrenes hus. Arthur ønsker dog ikke at vende tilbage til menneskenes verden, og lige før han forlader huset, giver en edderkop ham et riskorn med beskeden “Hjælp”, som må komme fra Minimoyserne – så nu er det endnu vigtigere for ham at blive og besøge dem.

 

Arthur og Minimoyserne

 

 

 

 

 

Narnia – Prins Caspian

Viaplay børn

Dette svimlende filmeventyr begynder hvor Narnia: Løven, Heksen og Garderobeskabet sluttede. Vi oplever endnu mere magi og møder den nye helt Prins Caspian i et fantastisk eventyr, der flyder over af fantasi, mod, kærlighed, glæde og humor – og alle i familien får lyst til at se det igen og igen.

 

Narnia – Prins Caspian

 

 

 

 

 

 

Dumbo

Viaplay børn

Storken leverer en lille baby elefant til Fru Dumbo, som igennem mange år har optrådt i et cirkus. Dumbo får det imidlertid svært, da han har enorme ører, og han bliver derfor nærmest automatisk sat i rollen som cirkusets klovn. Dumbos eneste rigtige ven er en lille mus, og sammen prøver de at få det bedste ud af Dumbos potentiale.

 

Læs om Disneys klassikere

DUMBO

 

 

 

 

 

 

Toystory

Viaplay børn

Dukken Woody har altid været Anders’ favoritlegetøj. Og det er ikke så mærkeligt, for han er jo en cool sherif med et hjerte af guld. Men da Anders får den nye, superseje space ranger Buzz Lightyear i fødselsdagsgave, må Woody overdrage førstepladsen.

SE TOYSTORY 1-3

 

 

 

 

 

 Frode Får

Viaplay børn
Frode Får er en animeret stop motion-serie om bondegårslivet der hvor fåret Frode bor. Den handler om de problemer Frode Får og hans venner og bondens hund kommer ud for og må rette op på.

SE FRODE FÅR

 

 

 

 

 

 

Jungebogen

Viaplay børn

Da rygtet spredes om, at den grusomme tiger Shere Khan er tilbage i junglen, beslutter panteren Bagheera sig for, at bringe jungle-drengen Mowgli i sikkerhed i menneskebyen. Men Mowgli bryder sig ikke om idéen, for junglen er hans hjem.

 

Læs om Disneys klassikere

JUNGLEBOGEN

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Plys

Viaplay børn

Peter Plys og alle hans venner i Hundred-Meter-Skoven synger og danser sig gennem spændende eventyr i jagten på honning, bier og balloner.

 

PETER PLYS

 

 

 

 

 

 

Mulan

 Viaplay børn

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far. For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende, at det kan koste hende livet hvis hun bliver opdaget.

 

MULAN