Cirkus Summarum 2016

Cirkus Summarum 2016

Cirkus Summarum 2016.  Aktiviteterne på pladsen når nye højder. Så skal I se forestillingen, så kom i god tid og træd ind i en anden verden.

Klæd dig ud i kostumer fra tidligere Cirkus Summarum-forstillinger, gå på skattejagt efter bogstaver eller tegn det, du er bange for og sæt det i bur som i Monster Buster. Det er bare nogle af de aktiviteter Muskelsvindfonden arrangerer som en del af Cirkus Summarum.

 

Cirkus Summarum 2016

 

Samtidig ses pladsen også som et naturligt mødested for børn med og uden handicap af forskellig art, og de fleste aktiviteter er derfor tilgængelige for kørestole og kan reserveres til enkeltpersoner, hvis der er behov. For “det er sjovt, når alle er med!”

 

Cirkus Summarum 2016

 

 

Cirkus Summarum 2016 – forestillingen

 

Cirkus Summarum 2016

 

Cirkus Summarum er som altid flot, varieret og holder en høj standard, både hvad angår musik, kostumer og selvfølgelig de søde og sjove ramasjang-værter. Og de er der næsten allesammen: Hr. Skæg, Rasmus, Bruno, Bamse, klovnen Chico, Motor Mille, Rosa fra Rouladegade – og Onkel Reje, som overrasker som showets stjerne, med spektakulære og sjove numre inspireret af  entertainere, vi ikke vil afsløre her.

Men desværre virker forestillingen en smule ujævn. Den mangler en tydelig præmis, en rød tråd og en stærk, gennemgående fortælling, som gør, at man som publikum investerer følelser i showet og er med fra start til slut. Det var dét, som gjorde forestillingen i 2012 enestående, og det år alle husker: den sød-sørgelige og krystalklare løsrivelseshistorie om cirkusdirektøren og datteren, Karla – toppet med velvalgte showstopper-numre som “Under stjernerne på himmelen” og “De første kærester på månen”.

Men det er på detaljeplan. Årets Cirkus Summarum holder den succesfulde skabelonen fra tidligere år, formår at favne bredt og underholde både børn og voksne med gøgl, musik og skøre indfald.

Vi forlod teltet og pladsen varmkindede, danseglade og fulde af indtryk.

Vi ses igen næste år, Cirkus Summarum!

LÆS MERE HER

 

 

 

Gode råd

Kom i god tid og oplev alle de fine aktiviteter på pladsen

Sørg for alle har fået nok at drikke og tag vandflasker med i teltet. Det bliver meget varmt!

Der findes en fin puslevogn med ammestol på området

I må gerne medbringe egen mad og drikke eller lave hot dogs, varme gifler eller skumfiduser over bål på pladsen

 

Hvis I skal varme lidt op til turen, så kan I se tidligere års forestillinger her 2010201120122013 og 2015