Ramasjang perleplader

ramasjang perleplader

Ramasjang og perleplader er store hits hjemme hos os. Så hvorfor ikke kombinere de to ting?

Vores ældste skal lokkes lidt, når det gælder kreative aktiviteter, men det hjælper en hel del, når produktet, der kommer ud i den anden ende, er super sejt! Så vi har lavet Rosa fra Rouladegade, Hr. Skæg, Onkel Reje og Kristian fra Ramasjangmysteriet – og vil forsøge os med Motor Mille senere.

Undervejs  er der virkelig mange gode niveauer i det. For det første: det er hyggeligt og sjovt! Men det er også god øvelse i at tælle, at aflæse en tegning, at udvikle rumlig forståelse, at samarbejde – og udøve  (stor) tålmodighed.

 

Tips:

  • Køb flere af de store kvadratiske plader, som kan sættes sammen
  • Køb perler inddelt i farver og hæld dem i syltetøjsglas, modellervoks-boxe eller kasser med inddelinger fra byggemarkedet. Du vil elske det senere 🙂
  • Når I har strøget perlerne (med bagepapir imellem), så læg en tung genstand ovenpå, mens den køler af: en gryde, pizzasten el. lign. Så kanterne ikke vipper op.
  • Figurerne er ofte større end man regner med og kan være et uoverskueligt projekt for mindre børn, så begynd i det små og nyd succeserne. Det andet skal nok komme.

 

 

 

Ramasjang perleplader

 

Rosa fra Rouladegade

 

Ramasjang perleplade Rosa

 

 

Hr. Skæg

 

Ramansjang perleplade Hr Skæg

 

 

Onkel Reje

 

Ramasjang perleplader Onkel Reje

 

 

Kristian fra Ramasjangmysteriet

 

Ramasjang perleplader Kristian Ramasjangmysteriet