Børnefilm – for de yngste

Børnefilm BUFF Filmefestival

BUFF Filmfestival præsenterer et flot udvalg af den bedste børnefilm. Her er det fine program for de yngste biografgængere.

 

BUFF Filmfestival – de bedste børnefilm til de yngste

 

ANTS by Julia Ocker

 

ANTS by Julia Ocker

 

Myrene arbejder sammen i perfekt harmoni, men én af dem vælger at gøre tingene på sin helt egen måde. Julia Ockers tidligere animationsfilm om dyr er tidligere velvet vist på BUFF og er karakteriseret ved deres perfekte timing og bruh af dejlig humor, som falder i god jord hos de yngste.

Der findes desværre ikke trailer for The Ants, men her er en af Julia Ockers tidligere film i serien.

 

 

 

 

OUT FISHING by Uzi Geffenblad

 

Our Fishing Uzi Geffenblad

 

Betty fisker fra sin potte i floden. Flodbredden og træerne langs den forbinder dyr og fugle, men Betty er alene. Heldigvis er Betty en kat fuld af gode idéer og løsninger.

Der findes desværre ikke trailer for Out Fishing, men her er en smag fra Uzi Geffenblads anden kendte serie “Prik og Plet”.

 

 

 

Leave a print by Christina Susanna Nerland

En ulvekoppel lever i bjergene, hvor de løbet og leger, men en ældre ulv begynder langsomt at sakke bagud. Som årstiden skrider fremad fortoner den gamle ulv sig mere og mere og trætheden tager over. Den forleder gruppen og flyder op mod himmelen. Leave er en film som forholder sig til døden og det, at holde minder i live.

 

 

 

 

LITTLE GREY WOOLFY BY Natalia Malykhina

Vinteren er på vej og isen i floden begynder at brydes og smelte. Det er nu, den nysgerrige ulv skal være forsigtig. I denne fantasifuldt animerede film står vi ansigt til ansigt med dyrene i skoven og følger dem i deres store forårseventyr.

 

 

 

LOST IN TIME

 

Børnefilm BUFF Filmefestival

Kom med i dette spændende og smukt animéinspirerede eventyr. To børn leger i et tempel, da en af dem kommer til at røre et artefakt og tiden går i stå. De bliver nødt til at få den igang  igen, men hvordan?

 

 

MÄRTA PROPPMÄTT af Petra Revenue og Samir Arabzadeh

Guldfisken Meaty Märta er, ligesom hovedkarakteren i Find Dory altid sulten, hvilket efterlader hende i et dilemma. Når akvariet hvor hun bor bliver hjem for nye lejere. bliver det sværere og sværere for M¨rta kun af spise og lave lort hele dagen igennem. Pludselig er der flere sultne maver,d er all mættes og mere rengøring, der skal gøres.

 

 

 

 

PENGUIN BY Julia Ocker Germany 2018

 

SMALL FOREST STORIES BY Veronika Fedorova 

 

En pingvin, som arbejder som tjener ved et cocktailparty bestræber sig på at gøre alting perfekt. Men et kirsebær ender på gulvet og bliver begyndelsen på en række af begivenheder, som leder op til komplet kaos. En hysterisk morsom film for bør og voksne i alle aldre

 

 

 

SMALL FOREST STORIES BY Veronika Fedorova 

 

Small forest stories by Veronika Fedorova

Kørte historier fra skoven. Om venskab, leg og hvordan alle, der lever på denne planet, har noget til fælles. Og at en lille bitte ræv stadig kan være den bedste tingfinder.

 

 

THE CLOUD AND THE WHALE Alyona Tomilova – Russia 2016

THE CLOUD AND THE WHALE Alyona Tomilova

 

En lille sky blæser over storbyen og følger nogle fugle ud til havet. Ude over det store hav møder den en enorm hval , som gerne vil lege. Da et stort skib passerer og vasker hvalen op på stranden, er det op til skyen at redde den stakkels hval.