Filmen om Radiserne

Filmen om Radiserne

❤️❤️❤️

Filmen om Radiserne er på én gang trofast mod sine oprindelige stil, karakterer og værdier – og inviterende overfor det nye, unge publikum.

 

 

Filmen om Radiserne

Søren Brun lider af en slem gang utilstrækkelighed. Han kommer altid galt afsted. Men i dag starter et nyt barn i klassen, og måske er det muligheden for en ny begyndelse?

 

”Det er ikke tit, man får lov til at starte forfra

med en helt ny tavle.

Denne gang bliver det anderledes.

Måske ser den nye dreng mig, som jeg er?”

Søren Brun

 

Men det er lettere sagt end gjort. Den nye dreng i klassen viser sig at være en pige. En yndig, lille, rødhåret pige…

Søren Brun forsøger at hanke op i sig selv, få mere selvtillid og gøre sig synlig for pigen. Så langt så godt.

 

 

KØB BILLET

 

 

 

Prøver for hårdt

Men parallelt skriver Nuser sin egen franske kærlighedshistorie om Flyer S´et og Fifi, hvilket fungerer fint som tegneserie, men i filmen desværre kommer til at virke forstyrrende og ufærdig.

”Radiserne” prøver lidt for hårdt. Forsøger at skabe action, som i virkeligheden ikke er nødvendig i den type fortælling, som de fleste faktisk kan relatere til. Og ind imellem går for meget Ice Age, fart og larm i den, og historien ender med stritte i forskellige retninger.

Men når det er sagt, så holder man af Søren Brun og filmen indeholder mange enkeltstående episoder, som er hyggelige, finulige og sjove – og Radiserne er under alle omstændigheder en hyggelig tur i biografen for hele familien.

 

KØB BILLET

 

 

Filmen om Radiserne