Julefilm for børn

Julefilm børn

Børnefilm og jul hører sammen. Der er ikke noget, som at slappe af sammen med en en god film midt i juleræset.

Her er Pixel Pixies liste over de bedste julefilm for børn – og deres voksne.

 

 

Julefilm for børn – vores liste:

Jul i Bakkekøbing

 

julefilm børn

 

I de norske fjelde er det jul uden sne, og det er det samme som en jul uden gaver. Derfor har både Søren og Ludvig svært ved at komme i den rette julestemning, men heldigvis bor de sammen med Reodor Felgen, som kan opfinde lidt af hvert. Da byens borgmester beder Felgen om en hvid jul, kigger han straks på problemet og kaster sig over arbejdet med en snekanon. Men måske er naturen alligevel den bedste til at bestemme sin gang, og pludseligt er der mere sne i Bakkekøbing, end nogen havde bedt om. De kendte figurer fra Bjergkøbing Grand Prix er endelig tilbage i Jul i Bakkekøbing.

 

SE JUL I BAKKEKØBING eller HER

 

 

 

 

Polarekspressen

 

julefilm børn

I familiefilmen ‘The Polar Express’ (Polar-ekspressen) tvivler en lille dreng på, at julemanden eksisterer. På selveste juleaften tager han med et mystisk tog til Nordpolen i håb om at træffe ham.

Rejsen fører drengen igennem et fortryllende landskab og han og de andre børn på toget oplever et mindeværdigt eventyr fyldt med varme og fantasi!

 

SE POLAREKSPRESSEN eller HER

 

 

 

Familien Jul

 

julefilm børn

 

Hugos far hader jul. Hverken nisser, julemænd eller gaver kan få ham i julehumør, og han er mest glad, når højtiden er overstået. Nissen Pixy er derfor ret uheldig, da han bliver væk fra kanen og efterlades alene hos Familien Jul, men heldigvis bliver han hurtigt gode venner med Hugo. Sammen med sine søskende forsøger Hugo at gemme deres nye ven, men selvom ingen tror på nisser, er de stadig svære mægtig svære at skjule

 

SE FAMILIEN JUL

 

 

 

Home Alone

 

børnefilm jul

 

Kevin McCallister bliver ved et tilfælde glemt af sin familie, da de skal på juleferie i Paris. men Kevin synes det er ret cool at være alene i det store hus og selv bestemme, men får problemer med et par tumpede indbrudstyve.

 

SE HOME ALONE eller HER

 

 

Astrid Lindgrens jul

 

Julefilm børn

 

Astrid Lindgrens jul er en samling af julehistorier fra forfatterens filmatiserede katalog med klip fra Madicken, Emil fra Lønneberg, Ronja Røverdatter, Lotte og flere andre..

 

SE ASTRID LINDGRENS JUL

 

 

 

Arthurs julegaveræs

I Arthurs julegaveræs møder vi julemanden og hans familie, der bl.a. består af den smånaive søn Arthur, samt den grove og friske bedstemor. Sammen driver de det kendte familiefirma, der hvert år deler julegaver ud til verdens børn. Men efter en ellers vellykket og velorganiserede uddeling af årets julegaver, viser det sig, at én enkelt gave mangler at blive uddelt.

Tanken om, at der sidder et barn uden en gave juleaften bliver for meget for julemandens søn Arthurs gode hjerte, og han beslutter sig derfor at aflevere gaven selv. Familiefilmen følger herefter Arthurs personlige rejse, hvor han lærer langt mere and bare det at dele julegaver ud.

‘Arthurs julegaveræs’ er det første samarbejde mellem Aardman Animations og Sony Pictures Animation.

 

SE ARTHURS JULERÆS

 

 

 

 

 

Snemanden

 

julefilm børn

 

 

SE SNEMANDEN

 

 

 

Julemandens gave

 

julefilm børn

 

For flere hundrede år siden mistede en lille dreng i Lapland ved navn Nikolas sin familie i en ulykke. Landsbybeboerne beslutter sig for at passe på den forældreløse dreng, og én gang om året – til jul – flytter Nikolas til et nyt hjem.

 

SE JULEMANDENS GAVE

 

 

 

Journey to the Christmas Star

 

børnefilm jul

 

Prinsees Fjeldrose har aldrig være udenfor det trygge fjeld, før hendes far bliver meget syg. Kun folk fra dalen kan redde ham, og hun begiver sig på den farefulde og sætter menneskelig på spil i jagte på sin fars helbredelse.

 

SE “JOURNEY TO THE CHRISTMAS STAR