Star Wars The Force Awakens

Star Wars The Force Awakens

❤️❤️❤️❤️❤️

Star Wars: The Force Awakens er en familiefilm i ordets bedste forstand, som på én gang bringer Star Wars tilbage til sin oprindelige charme og ind i fremtiden til en ny generation drenge – og piger.

Instruktør J.J. Abrams ambition med filmen var, at lave en film for alle og som ”mødre kunne tage deres døtre med ind at se”. Og det er i den grad lykkedes.

 

Star Wars The Force Awakens

30 år efter modstandsbevægelsens sejr over den anden Dødsstjerne, er galaxen stadig i krig. Men fra asken af Det galaktiske imperium er Den første orden opstået, ledet af nye, stærke kræfter Captain Phasma af Første orden og Kylo Ren.

 

Star Wars The Force Awakens

 

Mange af fortidens helte, Leia Organa, Han Solo, Chewbacca, R2D2 og C-3PO er stadig aktive og kæmper i modstandsbevægelsen sammen med nye helte: starfighterpiloten Poe Dameron, Finn en afhoppet stormtrooper, en rullende droide BB-8 og Rey, en klunser med uopdagede kræfter.

 

Star Wars The Force Awakens

 

Rey har været alene det meste af sit liv og er vant til at klare sig selv. Hun spilles med en ninjas lethed af Daisy Ridley, med naturlig sødme, men befriende nøgtern, stoisk og skarp. Den stærke, usentimentale kvindefigur sender tankerne i retning af ex. Hunger Games og filmen er på mange felter mere adventure end science fiction, hvilket også understreges i location og kostumer, som er mere organiske og knapt så sterile som tidligere.

Desuden peger filmen tilbage på det oprindelige i humor, værdier og isenkram, som vi så det i ex. Skyfall. Og de oprindelige skuespillere er da også hevet frem fra gemmerne: Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Kenny Baker, Peter Mayhew og Anthony Daniels.

Filmen er første del af en planlagt trilogi planlagt ved Disneys overtagelse af Lucas film 30. oktober 2012.

 

KØB BILLET

 

 

 

Bonusinfo

Medvirkende: Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Issac, Andy Serkid, Domhnall Gleeson og Max von Sydow.Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Kenny Baker, Peter Mayhew og Anthony Daniels.

Fotograf Daniel Mindel med inspiratin fra ex. John Ford, Akira Kurusawa og Terrence Malick.