Villads fra Valby

1448267150726_L

❤️❤️❤️❤️

Villads fra Valby er en sød, charmerende og genkendelig hverdagsfortælling med gode ansigter og troværdigt skuespil.

Villads fra Valby

Villads er en nysgerrig, legesyg og opfindsom dreng, som gerne prøver ting af og kaster sig ud i nye eventyr, men det er ikke altid, det tages lige godt imod af de voksne.

Det bliver ikke bedre af, at han begynder i skole, og der stilles nye krav. Men Villads er en bundsolid dreng, som ikke lader sig slå ud af påståelige voksne.

Luca Reichard Ben Coker er en elskelig Villads med en charme og egen logik. Iben Dorner sej og sødmefuld som Villads mor, og i det hele taget er karaktererne fint tegnet – også de komiske. Miljø og situationer virker befriende vedkommende, og de fleste børnefamilier vil kunne spejle sig og grine lidt ad sig selv og hinanden.

 

Villads fra Valby film

 

Undervejs kan man godt undre sig over standard apple-underlægning og lidt lange musikmontager. Men når man ved, at filmen er støttet gennem DFIs lavbudgetinitiativ og optaget på tre uger, forvandles det næsten til filmens force og charme.

Villads fra Valby skildrer en genkendelig hverdag og situationer, som de fleste familier med opfindsomme unger kender til. Ikke stor kunst, men en god familieoplevelse og en film, man bliver glad af.

 

KØB BILLET

 

 

Målgruppe: børn fra ca. 4-8 år (min vurdering)

Instruktør Frederik Meldal Nørgaard har skrevet manuskriptet og spiller også rollen som Villads’ far. De øvrige roller spilles af Iben Dorner, Patricia Schumann, Jesper Riefensthal og Kristian Ibler. Produceret af Regner Grasten.