Min Bio – klassikerne

Min Bio Rita og krokodille

Min Bio har mange fine klassiskere og nyklassiskere på programmet.

Blandt andet Rita og krokodille af Kim Fupz Aakeson og Siri Melchior.

 

 

Rita og krokodille

 

Min Bio Rita og krokodille

 

Rita er en bestemt lille pige, der har en meget sulten og temmelig ustyrlig ven, Krokodille, som bor i badekarret. Krokodille findes kun i Ritas fantasi, men den er virkelig i disse korte film. Når Krokodille er der, kan Rita tage hen hvor hun vil – ud i skoven, på ferie, op på et bjerg, ud og fiske, og der er en hel verden, som de må ud og opleve. Der er så utroligt meget Rita vil og tror hun ved, men det er ikke altid hun tingen går som forventet.

Uden voksne må Rita finde ud af alting selv. Hun lærer hun både om sig selv og om små og store ting i verden omkring hende. Krokodille hjælper Rita med at finde kreative og sjove løsninger på hendes udfordringer, og Rita kommer altid “i mål” med Krokodille ved sin side. “Rita og Krokodille” er 6 korte film om at være 4 år – med venskab som overordnet tema.

 

SE RITA OG KROKODILLE

 

 

 

Hjørne Bjørne

 

min bio

 

Hjørne Bjørne er super enkel i handling og udtryk – og blandt andet derfor et stort hit blandt de mindste. Vi følger forskellige dyrebørns små kampe med hverdagens problemer. Altsammen rart og hyggeligt og til at tale om med børnene.

Desuden lægger filmene op til kreativitet ved på god gammeldags Jørgen Clevin-vis tydeligt at vise, hvordan man tegner de søde figurer bl.a.  Emma Ørn, Ernst Elg, Olrik Ugle og Inga Isbjørn.

 

SE HJØRNE BJØRNE

 

Paddington

 

min bio

 

En meget høflig og marmeladeglad bjørn ankommer til London som blind passsager fra Peru. På Paddington Station møder han familien Brown, som inviterer den hjemløse bjørn med hjem, men selvom Paddington virkelige forsøger, kan det være meget svært for en velmenende bjørn at tilpasse sig et engelsk familieliv.

Serien er gammel, men har en helt særlig charme, som er svær at gøre efter. Så indtil nu, er det den sødeste Paddington ever!

 

 

SE PADDINGTON

 

 

 

 

F for får

 

min bio

 

F for får er en animeret stop motion-serie om livet på en lille bondegård, hvor fåret Frode bor. Serien følger Frode og de andre dyr på gården samt en eneboende bondemand. Dyrene lever deres eget liv, når bonden ikke er til stede og historierne udvikler sig ofte på mystisk vis ud i scenarier, hvor fårene holder discofest, bestiller pizzaer eller får besøg af rumvæsner.

 

SE “F FOR FÅR

 

 

 

 

 

 

Alfons Åberg

 

Min Bio

 

Alfons Åberg har små hverdagsproblemer, som alle mulige andre børn, og forsøger at løse dem, ofte i samarbejde med sin far. Forcen ved Åberg er den fine humor og et skarpsyn, som gør, fortællingen aldrig taler ned til børn. Ulempen ved det er så,  at at den udstiller os voksne som de uperfekte personer, vi er, og afslører alle de pinligheder vi begiver os ud i  for at få ungerne til at gøre, som vi gerne vil have det – gså at vi køber 80% chokolade, men stjæler af ungernes slik, når vi kan komme til det 🙂

 

SE ALFONS ÅBERG

 

 

 

Lili

 

Min Bio

 

Lili og hunden Vov klarer mange ting selv, og meget fint endda når de selv skal sige det. De spiser maden op, børster tænder og er gode værter for legekammarater, men ikke helt på den måde, de voksne havde tænkt. Heldigvis er forældre dejligt fraværende, taler et andet sprog og optræder kun som ben, hænder og halvitaliensk tale. Det væsentlige er Lili, hendes hund og måde at tænke på.

I serien findes en høj grad af genkendelighed for både for børn og voksne, og der er garanteret gode grin for alle i selskab med Lili. For at fejre premieren på Lili tilbyder Min Bio lige nu en gratis måned, hvor I kan se alle de gode børnefilm.

 

SE LILI

 

 

Prop og Bertha

Min Bio

 

Prop flytter ind i et faldefærdigt hus i udkanten af skoven. Han hjælper koen Berta, der sidder fast i et hegn, og de to bliver gode venner. Sammen redder de de små tyttebøvser i skoven, og som tak får Berta evnen til at tale. Senere må de forsvare sig mod en heks, som bor i skoven og er sur over at få naboer.

 

 

SE PROP OG BERTHA

 

 

 

 

 

Min Bio

Min Bio er en stremingtjeneste for de allermindste, hvor børnene selv kan “bladre” i kataloget og dermed selv navigere rundt. Tjenesten tilbyder en bred vifte af nogle af de bedste, danske børnefilm og særligt rettet mod de mindste, som det ellers kan være svært at finde kvalitetsunderholdning til.